https://www.lionsclubs.org/fi/footer/privacy-policy https://lionsclubs.org/fi/footer/terms-of-use

Päivitä saamiisi viesteihin liittyvät tiedot.

Voit jäsenenä valita itse mitä tietoa ja minkälaisia viestejä tulet saamaan. Kerro meille mistä aiheista haluat saada sähköpostiviestejä. Muokkaa omia valintojasi tai valitse helposti jos haluat saada kaikki viestit tai et mitään.

Saat viimeisimmät tiedot ja päivitykste - mukaan lukien MyLion Connect ja LION-lehden - sekä muuta tietoa, joka auttaa sinua osallistumaan lionina.

Saat kaikki maailmanlaajuisiin palvelukohtiin liittyvät tiedot, sekä työkalut ja vinkit, jotka auttavat sinua suunnittelemaan tarkoituksenmukaisia palveluaktiviteetteja paikkakunnalla.

Käytä hyväksesi kaikki tarjotut seminaarit, mentorisuhteet ja muut työkalut, jotka auttavat sinua kasvamaan ja tulemaan paremmaksi johtajaksi.

Saat tietoja miten säätiömme LCIF mahdollistaa lionien antaman avustustyön eri puolilla maailmaa tarjoamalla apurahoja suuren mittakaavan humanitaarisiin projekteihin.

Saat tietoja jokavuotisesta vuosikokouksesta, Lionien päivä YK:n kanssa, erilaisista teemapäivistä sekä muista tapahtumista.

Seuraa LCI:n viimeisimpiä uutisia presidentin viestien, uutiskirjeiden, jäsenkyselyjen tulosten, verkkosivujen päivitysten ja muiden viestien kautta.

Saat uusimmat tiedot LCI:n tuotteiden ja klubitarvikkeiden erikoistarjouksista sekä tietoja tavoista voittaa tunnustusta ja palkintoja.

Peruuttakaa kaikki LCI:sta minulle lähetettävät viestit.