http://www.lionsclubs.org/SW/privacy-policy.php http://www.lionsclubs.org/SW/terms-of-use.php

Hantera din medlemskommunikation

Som medlem bestämmer du hur du vill hålla dig informerad och inspirerad. Berätta för oss vilka ämnen du vill erhålla e-post om. Du kan anpassa din prenumeration eller välja att prenumerera eller avprenumerera på allt.

Håll dig informerad om nyheter och uppdateringar, till exempel MyLion och tidningen LION, samt annan information du behöver för att vara en engagerad medlem.

Få allt det du behöver veta om våra globala frågor samt verktyg och fakta du kan använda för att genomföra meningsfulla aktiviteter i ditt samhälle.

Dra nytta av seminarier, mentorskap och andra verktyg, för att hjälpa dig att växa med LCI och bli en starkare ledare.

Lär dig mer om hur vår stiftelse, LCIF, stärker de insatser Lions medlemmar utför runtom i världen, genom att bevilja anslag till större humanitära projekt.

Få information i rätt tid, så att du kan delta i vår årliga internationella kongress, Lions dag med FN och andra evenemang.

Ha ditt finger på pulsen om vad som händer i LCI, genom presidentens meddelanden, nyhetsbrev, enkätresultat och mycket mer.

Var bland de första som får information om speciella erbjudanden på LCI:s produkter och artiklar plus spännande sätt att erhålla erkänsla och priser.

Avsluta alla mina prenumerationer hos LCI.